Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

UK Charts: Πρωτιά για το Call of Duty: Modern Warfare 2 και τον Νοέμβριο

*
Πτώση σημείωσαν οι πωλήσεις video games στη Μ. Βρετανία τον Νοέμβριο. Συνολικά, πουλήθηκαν 4,3 εκ. αντίτυπα παιχνιδιών, κάτι που μεταφράζεται σε μείωση 7,3% από έτος σε έτος, σύμφωνα με τα στοιχεία της GSD. Οι 1,82 εκ. κόπιες ήταν σε ψηφιακή μορφή, νούμερο κατά 10% μικρότερο συγκριτικά με τον Νοέμβριο του 2021. Αντίστοιχα, πτώση 4% κατάγράφτηκε στις πωλήσεις παιχνίδιών σε φυσική μορφή. Ο τίτλος με τις καλύτερες πωλήσεις ήταν το Call of Duty: Modern Warfare 2. Από κοντά το God of War Ragnarok, που είναι διαθέσιμο σε λιγότερες πλατφόρμες. Η νεότερη αποκλειστικότητα του PlayStation είχε, μέσα σε τρεις εβδομάδες, κατά 44% περισσότερες πωλήσεις συγκριτικά με το God of War (2018) το αντίστοιχο διάστημα κυκλοφορίας του.

Τον ίδιο μήνα πουλήθηκαν περίπου 372.000 κονσόλες. Το Nintendo Switch επανήλθε στην πρώτη θέση και από πολύ κοντά ακολούθησαν τα Xbox Series S και Xbox Series X. To PlayStation 5 περιορίστηκε στην τρίτη θέση καθώς η Sony δεν έτρεξε κάποια σχετική εκπτωτική ενέργεια την περίοδο της Black Friday και παρά την αύξηση της διαθεσιμότητάς του αλλά και την ώθηση που πήραν οι πωλήσεις του, λόγω του λανσαρίσματος του God of War Raganrok.


Δημοφιλέστερο περιφερειακό για ακόμα έναν μήνα το DualSense White controller του PS5. Συνολικά, τον Νοέμβριο πουλήθηκαν στη Μ. Βρετανία πάνω από 1,29 εκ. περιφερειακά. Το νούμερο είναι κατά 9,3% μεγαλύτερο από τον Νοέμβριο του 2021 και κατά 93% από τον Οκτώβριο του 2022, κυρίως λόγω των γενναίων εκπτώσεων από πλευράς των εταιρειών στα χειριστήρια.

To top-10 των video games τον Νοέμβριο έχει ως εξής:

1. Call of Duty: Modern Warfare 2 (Activision Blizzard)
2. God of War Ragnarok (Sony)
3. FIFA 23 (EA)
4. Pokémon Violet* (Nintendo)
5. Pokémon Scarlet* (Nintendo)
6. Football Manager 2023 (Sega)
7. Sonic Frontiers (Sega)
8. Mario Kart 8: Deluxe (Nintendo)*
9. Grand Theft Auto 5 (Rockstar)
10. LEGO Star Wars: The Skywalker Saga (Warner Bros)

*Δεν διατίθενται δεδομένα για τις ψηφιακές πωλήσεις

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Infinity Ward

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Activision

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    AVE

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*